Beograd apartmani – Veliki koncert Riblje Čorbe

Beograd apartmani za sve putnike namernike!

23.03.2013. Kombank Arena
20 časova

RIBLJA ČORBA

Поводом великог јубилеја најпопуларније српске рок групе, 35 година успешног рада, и објављивања 19. студијског албума „Узбуна”, група „Рибља Чорба” креће на велику концертну турнеју, која почиње концертом у Комбанк арени 23.3.2013

Koncert Riblje Čorbe

У склопу турнеје планирани су концерти по свим већим градовима Србије, Македоније, Црне Горе, Републике Српске и Словеније, као и турнеје по Аустралији и Америци. За свој трећи концерт у Арени, Чорба је припремила многа изненађења, а концерт ће увеличати и специјални гости. На концерту ће гостовати Чорбин продуцент Џон Мекој, група „Контраст”, као и млада новосадска група „Чика Јоца и Змајеви”.

Улазнице се могу купити на свим продајним местима Тикетлајна (http://www.ticketline.rs/), Евентима (http://www.eventim.rs/), као и путем званичне Фејсбук странице групе Рибља Чорба (https://www.facebook.com/RibljaCorbaofficial) по следећим ценама: 1600 динара(партер),1400 динара(ниво 400), 2200 динара(фан пит-поклон мајица), 2200 динара(ниво 200 I категорије) и 2000 динара(ниво 200 II категорије)

Организатор: GMR
Preuzeto sa sajta Kombank Arene

Beograd apartmani na dan su najbolje rešenje ako dolazite na koncert Riblje Čorbe i treba vam smeštaj.   Moj Apartman Beograd   je pravi izbor za iznajmljivanje  apartmana na dan  – u srcu grada, uredni, čisti i veoma povoljni apartmani u Beogradu.

Share Button