Beograd apartmani – Ramštajn u Beogradu

Beograd apartmani  za sve putnike namernike!

28/04/2013 Kombank arena

beograd apartmani - ramštajn koncert

“Wir halten das Tempo” biće moto benda Rammstein za 2013. tokom koje će bend nastupati na vodećim evropskim festivalima i u arenama a 28. aprila i u Kombank Areni.

Za protekle dve godine bend je više od 1.3 miliona ljudi iz Meksika, Amerike, Južne Afrike, Australije, Kanade i Evrope, svojim spektakularnim živim nastupom ostavio bez teksta. Ramštajn mašina nastavlja da se okreće i 2013. godina neće biti drugačija: obećavamo da će to biti jedno užareno leto!
“Jedan je Ramštajn”, “Njihova svirka će zlatnim slovima biti upisana u koncertnu istoriju Srbije”, “Drugi bendovi sviraju a Til Lindeman i njegova grupa izgaraju na sceni”, “Ramštajn zapalio Arenu – ali stvarno” pisali su srpski mediji posle prvog nastupa Ramštajna 2010. godine dok su se iz publike izdvajali komentari – Dovedite ih ponovo.
Zbog toga, na mnogobrojne zahteve, odgovaramo – RAMMSTEIN u Kombank Areni, 28. aprila 2013. Ulaznice po cenama od 3500, 3600, 4000. 4900, 5500 i 5900din u prodaji su na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, „Ušće” Šoping centra kao i putem sajtova: www.kombankarena.com, www.eventim.rs.
Sa potpuno novom produkcijom i izgledom bine kao i novim RAMMSTEIN Greatest Hits, imajte na umu: novi spektakl RAMMSTEINA je olujno i snažno ponovno rođenje!
Rammstein postoji još od 1994. godine, koji od svog početka nastupaju u istom sastavu: Till Lindemann (vokali), Richard Kruspe (gitara),Paul Landers (ritam gitara), Oliver Riedel (bass), Christoph Schneider (bubnjevi),Christian Lorenz (klavijature).
Njihova karijera obeležena je brojnim kontrovezama, živopisnim spotovima i spektakularnim koncertima. Uvek imaju fantastičnu scenografiju i neobične kostime. Često su se zbog svojih, po nekima “ekscentričnim” performansima, našli u nevolji .
Ali istina je samo jedna – Rammstein je usmeren na dobru zabavu i dobru muziku.
“A oni koji to ne razumeju, to u stvari i ne žele razumeti” – izjavio je u jednom intervjuu frontmen benda Till Linderman.

Sa oficijalnog sajta Kombank arene

Beograd  apartmani su najbolje rešenje ako dolazite na koncert Ramštajna i treba vam smeštaj.   Moj Apartman Beograd   je pravi izbor za iznajmljivanje  apartmana na dan  – u srcu grada, uredni, čisti i veoma povoljni apartmani u Beogradu.

 

Share Button