Exit 2014

Večeras u 19 sati biće otvorene kapije 15. izdanja najboljeg evropskog festivala!

exit-2014-avantura
 

U čast otvaranja, EXIT je pripremio na ovim prostorima neviđen audio-vizuelni spektakl, sa legendarnim Pet Shop Boysima u glavnoj ulozi, koji potpisuje svetska umetnica Es Devlin, čuvena po ceremoniji zatvaranja Olimpijade u Londonu 2012. godine, ali i po dizajnu turneja najvećih svetskih zvezda, kao što su Kanye West, Muse, Lady Gaga, Shakira, Miley Cyrus i drugi.

Pet Shop Boys pripremaju neviđenu ceremonija otvaranja EXITa – to nije samo koncert, to je mjuzikl, predstava, novi umetnički izraz!

Program na Glavnoj bini festivala počeće u 20 sati, a otvoriće ga novi projekat Kojota iz Eyesburna, Hornsman Coyote.

Nakon toga nas očekuje Energy opening by Balkanopolis, a potom scenu preuzima belgijski hit-mejker sa više od pola milijarde pregleda na Youtube kanalu.

Na mt:s Dance Arenu dolaze hedlajneri vodećih svetskih festivala, proglašeni za najbolji novi elektronski sastav u 2013. godini, britanski dvojac Disclosure, sa specijalnim šouom nazvanim Wild Life.

U X-Bass programu očekuju nas nastupi neverovatnog Dub FX, koji je juče na ulicama Novog Sada prikazao samo delić atmosfere koja nas očekuje večeras na glavnoj bini i napravio savršeno zagrevanje za EXIT, a uz njega će nastupiti i čuveni Andy C, Jaguar Skills i Dimension.

Na Huawei Fusion binu nam stižu legende amerikane, The Afghan Whigs, Che Sudaka, S.A.R.S i Disciplin A Kitchme. Zvezde Explosive bine biće vatreni Madball, a na Happynovisad bini gostuje Legowelt i veče posvećeno Elektrana organizaciji.

Više hiljada ljudi pristiglo je u Exit Village koji je prve posetioce primio u ponedeljak ujutru. Smešten pored otvorenih bazena SPENS-a, Exit Village ove godine biće u znaku leta! Kamp je otvoren do 16. jula, a ulaznice po ceni od 2700 dinara, možete kupiti na recepciji Vilidža.

Od danas ulaznice za EXIT biće dostupne samo na ulazima na festival i to po cenama od 11.990 dinara za EXIT16.980 dinara za EXIT AVANTURU. Cena dnevnih ulaznica, ukoliko ne budu rasprodate, biće 3.300 dinara za četvrtak, a 3.500 dinara za sve ostale dane festivala.

burial-12.11.2013

Cena trodnevne ulaznice za Sea Dance festival iznosi 3.390 dinara. Ova cena će važiti sve do 12. jula, nakon čega će ulaznice biti dostupne samo u Crnoj Gori po većim cenama. 

 

Ako dolazite u Beograd i treba vam smeštaj, potražite neki od naših apartmana.

Studio/Jednosobni apartmani

Аpartman Trg Republike        Apartman Centar           Аpartman Kalemegdan    bedroom2048x1367    Apartman CENTAR   Apartman KALEMEGDAN

Dvosobni apartmani

Аpartman Kubizmo                     Аpatrman Pikaso

Apatmani Beograd - Kubizmo        Апартмани Београд

Share Button