Apartmani Beograd – Manu Chao u Beogradu!

Apartmani na dan Beograd   – Мој Аpartman Beograd za sve putnike namernike!

Nakon 11 godina Manu Chao stiže u Beograd!

Poznati muzičar i aktivista Manu Čao (Manu Chao) nastupiće u beogradskoj Hali sportova (Novi Beograd) 14. septembra u organizaciji AAA produkcije. Multikulturna zvezda Manu Čao stiže u Beograd sa svojim bendom La Ventura, još jednim od projekata koji otvara novu stranicu njegove izuzetne, impresivne karijere.

Apartmani Beograd - Manu Chao

Pored bivšeg frontmena sastava Mano Negra, Hose-Manuela Tomasa Artura Čaoa, danas poznatog kao Manu Čao, u kvartetu su još i Mađid Fahem (Madjid Fahem) na gitari, potom Filipe Tebul (Philippe Teboul) na bubnjevima i Gambit (Gambeat) na bas gitari. Neobičan bend je prvobitno bio formiran kao eksperiment, međutim, već na prvim nastupima pokazalo se da je čuveni muzičar opet pronašao uspešnu i dobru formulu. U proteklih nekoliko godina, njihove energične nastupe videlo je više stotina hiljada ljudi širom sveta.

Rock kvartet Manu Chao La Ventura predstaviće publici u Hali sportova najpoznatije pesme iz velikog muzičkog opusa Manu Čaoa, ali i nove pesme o ljubavi, životu u emigraciji i borbi za bolji svet, koje do sada nikad nisu objavljene. La Ventura je intiman, kolorističan set kojim francuski muzičar, kao i do sada u svom stvaranju, uveseljava svoje poklonike neverovatnom mešavinom različitih muzičkih stilova, u rasponu od roka i panka, preko ska do rege muzike. Gde pronalazi inspiraciju večiti buntovnik Manu nedavno je izjavio: “Ulična kultura je nepresušan izvor ideja i novih ritmova, inspiraciju pronalazim i u lokalnim scenama različitih zemalja i nacionalnosti”.

Iskrenost jednog od najuticajnijih muzičara današnjice Manu Čaoa niko ne dovodi u pitanje, iz jednog prostog razloga – svaki njegov nastup predstavlja istinsko predavanje obožavaocima. O njegovim nezaboravnim koncertima – 2002. godine na Tašmajdanu, 2008. godine na Exitu i rasprodatoj dvorani 2011. godine u Novom Sadu, dugo se pričalo i prepričavalo da su vanserijski i nabijeni dobrom energijom i emocijama.

Apartmani  Beograd  su najbolje rešenje ako dolazite u prestonicu i treba vam smeštaj u strogom centru.   Moj Apartman Beograd   je pravi izbor ako vas interesuju Beograd apartmani  – u srcu grada, uredni, čisti i veoma povoljni apartmani u Beogradu.

Studio/Jednosobni apartmani

Аpartman Trg Republike        Apartman Centar           Аpartman Kalemegdan    bedroom2048x1367    Apartman CENTAR   Apartman KALEMEGDAN

Dvosobni apartmani

Аpartman Kubizmo                     Аpatrman Pikaso

Apatmani Beograd - Kubizmo        Апартмани Београд

Share Button