Apartmani Beograd – Deep Purple u Beogradu

Apartmani Beograd – Deep Purple koncert

Ako dolazite u Beograd na koncert Deep Purple-a i treba vam smeštaj, potražite neki od naših apartmana.

Studio/Jednosobni apartmani

Аpartman Trg Republike        Apartman Centar           Аpartman Kalemegdan    bedroom2048x1367    Apartman CENTAR   Apartman KALEMEGDAN

Dvosobni apartmani

Аpartman Kubizmo                     Аpatrman Pikaso

Apatmani Beograd - Kubizmo        Апартмани Београд
Legendarni hard rok bend Deep Purple nastupiće 18. februara 2014. godine u Beogradu.

Beograd su prvi put posetili još davne 1975. godine, a posle dva velika koncerta na Beogradskom sajmu 2003. i 2006, ovog puta dolaze sa velikom svetskom turnejom naslovljenom po ovogodišnjem albumu „Now What?!” koji fanovi i kritika smatraju jednim od najboljih u karijeri benda koji predvodi legendarni Jan Gilan (Ian Gillan). Koncert u Srbiji, biće ujedno jedini na teritoriji bivše Jugoslavije i šire, pa se očekuju fanovi iz celog regiona.

Ulaznice su u prodaji od 30. septembra širom Srbije i regiona. Cene ulaznica su među najjeftinijima na celoj turneji legendarne grupe i mogu se nabaviti već od 2490 dinara za parter! Mesta na tribinama koštaju 3190 dinara za Gold Seats kategoriju, odnosno 3490 dinara za najbolja mesta, tzv. Purple Seats. Fanovi koji žele da slušaju Gilana i ekipu iz prvih redova ispred bine, ograničeni broj od svega 1500 ulaznica za Fan Pit mogu da nabave po ceni od 3500 dinara! Ulaznice se prodaju u mreži Eventima u svim većim gradovima u Srbiji i regionu, na preko 40 prodajnih mesta u Beogradu među kojima su blagajna Kombank arene, Dom omladine, šoping centar Ušće, Eventim Bilet na Trgu Republike, te lanac Delfi knjižara i brojna druga.

Apartmani Beograd - Deep Purple
Deep Purple dolaze u standardnoj, u proteklih par decenija, ustaljenoj postavi koju pored legendarnog pevača Jana Gilana, čine još bubnjar Jan Pejs (Ian Paice), basista Rodžer Glover (Roger Glover), gitarista Stiv Mors (Steve Morse) i klavijaturista Don Ejri (Don Airey) koji od 2002. godine menja nedavno preminulog Džona Lorda (Jon Lord). Na devetnaestom studijskom albumu „Now What?!”, objavljenom u aprilu ove godine, nalaze se ujedno i dve pesme posvećene Lordu, „Uncommon Man” i „Above & Beyond”. Album je producirao čuveni Bob Ezrin, poznat po višegodišnjoj saradnji sa grupom Pink Floyd, ali i sa imenima poput Pitera Gebrijela, Lu Rida, te grupa Kiss, Aerosmith, Nine Inch Nails, Deftones i dr. Kritika i fanovi širom sveta smatraju da se radi o njihovom najboljem albumu u poslednjih 20 godina, sa veoma klasičnim Deep Purple zvukom koji se povezuje uz rane albume benda sa početka sedamdesetih godina.
Jedan od koncertno najaktivnijih bendova u istoji rokenrola, Deep Purple je konstantno na turnejama od ponovnog okupljanja 1994. godine do danas. Prošle godine su osvojili nagradu u Francuskoj za izvođača koji je prodao najviše ulaznica tokom godine sa cifrom od čak 150.000! Na lično insistiranje Dmitrija Medvedeva, 2008. godine održali su nastup u Kremlju, a ove godine su predvodili listu izvođača na najvećem festivalu heavy metal muzike, Wacken Open Air u Nemačkoj. Samo na aktuelnoj turneji održali su već preko 50 koncerata, a pored beogradskog, očekuje ih još oko 20 nastupa po najvećim svetskim arenama. Ljubitelje čvrstog rok i heavy metal zvuka radovaće set lista koja sadrži najveće hitove iz karijere benda duge skoro pola veka! Na listi su gotovo neizbežne „Black Night”, „Hush”, „Burn”, „Highway Star”, „The Mule”, „Hard Loving Man”, te naravno, najpoznatiji rif u istoriji rokenrola „Smoke on the Water” i brojne druge.
Deep Purple se smatraju pionirima heavy metal zvuka i jednim od omiljenih bendova i uzora grupama kao što su Iron Maiden, Metallica, Queen, Motorhead, Bon Jovi, Aerosmith, Pantera, Guns ‘n’ Roses… Bend iza sebe ima 19 studijskih i neverovatna 34 koncertna albuma, uz 27 objavljenih „best-of” komplilacija, koje ukupno čine jedan od najvećih tiraža u istoriji muzike sa preko 100 miliona prodatih izdanja! Sa ukupno 27 turneja u karijeri, Deep Purple se sa pravom smatraju za jedan od najvećih rok bendova svih vremena koji je ujedno poznat po odličnim nastupima i energijom na koju se i danas ugledaju generacije mladih muzičara.

Preuzeto sa vebsajta Kombank arene

Share Button