Апартмани Београд – Дипеш Моуд у Београду

Апартмани Београд – Мој Апартман Београд за све путнике намернике!

Капије Ушћа се отварају у 17.30 часова, а програм почиње у 20 ч. Као предгрупа наступиће електронски двојац  “Diamond Version”

На дан концерта улазнице ће моћи да се купе у “Corner” радњама у центру Београда до 17 часова, и на билетарницама на Ушћу које ће бити отворене од сутра од 11 часова.

Апартмани Београд - Дипеш Моуд

 

 

 

 

 

 

 

 

Депеш моуд (фр. Dépêche modeнајновије модне вести) је музичка група изенглеског града Бејзилдона (Basildon) основан 1980. Од настанка групе до данас стил им се постепено мењао, од поп диско звука новог таласаосамдесетих (new wave/new romantic), на прва 4 албума, до мрачног таласа (dark wave) и за њих карактеристичног звука који се сврстава у алтернативну музику. Међутим, електронски звук је део идентитета групе од настанка до данас, и многи их и даље сврставају у електронску музику. Тренутно су једна од најдуже активних група на музичкој сцени још од времена новог таласа и новог романтизма (new wave/new romantic).

Њихови спотови се релативно често приказују на МТВ-у. Процењује се да је до 2006. године ова група продала укупно око 72 милиона албума широм света. Њихова музика је оставила утицај на многе музичаре током година због новог приступа у компоновању, снимању и коришћењу семплова. Међутим, још увек се о њима често говори као о „групи из осамдесетих“. Иако су имали огроман утицај на модерну електронску денс музику остали су група чија је одредница ипак – алтернатива.

Тренутно наступају као трио:

  • Мартин Гор (главни аутор песама, вокали, гитаре, клавијатуре)
  • Дејвид Ган (водећи вокал, од скора аутор, понекад свира)
  • Ендру Флечер (раније само клавијатуре, првенствено управља свим пројектима, други инструменти)

Ранији чланови:

  • Алан Вајлдер (продукција, клавијатуре, бубњеви, вокали, повремено аутор) од 1982. до 1995.
  • Винс Кларк (први аутор, клавијатуре), од 1980. до 1981.

Apartmani Beograd su najbolje rešenje ako dolazite u Beograd i treba vam smeštaj u strogom centru.   Moj Apartman Beograd   je pravi izbor za iznajmljivanje  apartmana na dan  – u srcu grada, uredni, čisti i veoma povoljni apartmani u Beogradu.

Апартман Балкан                                       Апартман Краљ Петар

апартмани у центеи Београда                   Апартмани Београд центар

 

Ako dolazite u Beograd i treba vam smeštaj, potražite neki od naših apartmana.

Studio/Jednosobni apartmani

Аpartman Trg Republike        Apartman Centar           Аpartman Kalemegdan    bedroom2048x1367    Apartman CENTAR   Apartman KALEMEGDAN

Dvosobni apartmani

Аpartman Kubizmo                     Аpatrman Pikaso

Apatmani Beograd - Kubizmo        Апартмани Београд

Share Button