Beograd apartmani – Whitesnake na Kalemegdanu

Beograd apartmani – Мој Аpartman Beograd za sve putnike namernike!

Legendarni britanski bend Whitesnake, u okviru svetske turneje “Year Of The Snake”, održaće koncert 14. juna na Kalemegdanu. Ulaznice za koncert, prodavaće se od 7. februara na blagajnama Eventima, po sledećem cenama: parter 1.990 dinara, Fan Pit 2.990 i Vip tribina 3.500 dinara.

Belgrade apartments - Whitesnake apartments

Na koncertima u okviru predstojeće turneje, bend planira da fanove podseti na hitove iz višedecenijske karijere (35 godina) ovog rock benda: “Is This Love”, “Here I Go Again”, “Fool For Your Loving”, “Still of the Night”… Pored navedenih, izvesne su i druge velike rok pesme posvećene ljubavi, kao što su “Love Ain’t No Stranger” ili “Give Me All Your Love”, ali i aktuleni singlovi iz 2011. “Forevermore” i “Love Will Set You Free”.

Obožavaoce je nedavno obradovala i vest da se u grupu vratio legendarni bubnjar Tomi Oldrič (Tommy Aldridge). “Kad sam pitao ljude iz benda da ispišu listu omiljenih bubnjara koje žele na ovoj turneji, svi su redom napisali Tomijevo ime. Fanovi na internetu takođe nisu imali dilemu. Sudbina je htela da ponovo radimo. Biće ovo mnogo dobar provod”, napisao je povodom ovog okupljanja Dejvid Koverdejl (David Coverdale), jedan od najvećih rok pevača svih vremena.

Whitesnake je 1978. osnovao Koverdejl, pošto je napustio Deep Purple. 

Beograd apartmani su najbolje rešenje ako dolazite u Beograd i treba vam smeštaj u strogom centru.   Moj Apartman Beograd   je pravi izbor za iznajmljivanje  apartmana na dan  – u srcu grada, uredni, čisti i veoma povoljni apartmani u Beogradu.

Studio/Jednosobni apartmani

Аpartman Trg Republike        Apartman Centar           Аpartman Kalemegdan    bedroom2048x1367    Apartman CENTAR   Apartman KALEMEGDAN

Dvosobni apartmani

Аpartman Kubizmo                     Аpatrman Pikaso

Apatmani Beograd - Kubizmo        Апартмани Београд

Share Button